Tilläggstjänster

För den som vill uppgradera sitt bokningssystem erbjuder vi en rad tilläggstjänster både effektiviserar det vardagliga arbetet och förbättrar kundnöjdheten. Vare sig du behöver hjälp med bokning, betalning, kassa eller marknadsföring har vi tjänsterna som gör att du lyckas med ditt företagande, samtidigt som du erhåller kunder från Sveriges största marknadsplats inom hälsa och skönhet.

Betalningsgaranti

Betalningsgaranti med Bokadirekt innebär att du kan ta betalt av kunden samtidigt som bokningen görs. Den här tjänsten är perfekt för dig som vill undvika kunder som inte dyker upp till sin bokning eller som vill pruta på priset efter behandling.

Sistaminutentider.se

Sistaminutentider.se är en bokningstjänst kopplad till Bokadirekt med fokus på tider som håller på att löpa ut. Här är den perfekta platsen att lägga ut behandlingar med kort datum till ett rabatterat pris. Fyll dina tomma luckor i kalendern inom 18 timmar och fyll dem med bokningar!

Presentkort

Presentkort är ett praktiskt sätt att öka din försäljning! Bokadirekts presentkort gäller i ett år och är väldigt uppskattade av våra användare. Genom att använda vår presentkortsfunktion öppnar du upp möjligheten för kunder med presentkort att boka en behandling hos just dig.

Klarna

Klarna har kommit att bli många kunders föredragna sätt för betalning vare sig det handlar om faktura, delbetalning eller kortbetalning. Därför är det självklart att du ska ha möjligheten att erbjuda Klarna till dina klienter. Betalning via Klarna är ett riskfritt system där Klarna betalar köpet till ditt företag, medan dina kunder får möjligheten att betala vid ett senare datum.

Kundundersökningar

Kundundersökningar är en utmärkt metod att få reda på vad dina kunder tycker och tänker om din salong. Det är även ett ypperligt sätt att få konkreta tips på hur du kan förbättra dina tjänster och öka kundnöjdheten vilket i långa drag hjälper dig att öka försäljningen.

No show-fakturering

No-show kallar vi när en kund inte dyker upp till sin avtalade bokning vilket resulterar i att salongen förlorar både försäljning och dyrbar tid. När en no-show inträffar ska det vara enkelt att fakturera kunden för det förlorade besöket. Brukar det här inträffa dig? Prova då vår No show-tjänst!

Receptionist

Bokadirekt erbjuder receptionisthjälp! För dig som har kunder ringlandes i kö och känner tidsbrist kan vi presentera vår tilläggstjänst med receptionist. Vi tar dina telefonsamtal och bokningar när du har ont om tid så du kan fokusera på dina kunder.

SMS-påminnelser

Dina kunder kommer uppskatta en bokningspåminnelse. Använd SMS-utskick innan bokning så att din kund inte glömmer sin behandlingstid! Bokadirekts tilläggstjänst för SMS-påminnelser är anslutet direkt till bokningssystemet för en automatisk och sömlös verksamhet.

Klippkort

Tjänsten klippkort är för dig som vill erbjuda pakettjänster till ett förmånligt pris. Kanske är du verksam inom massage, friskvård, hudvård, träning eller andra behandlingar som görs vid upprepade tillfällen? Från Bokadirekt.se kan du sälja värdekort och paketerbjudanden direkt till dina kunder.

Raketen

Raketen är vår nya marknadsföringstjänst där du kan köpa annonseringsplats högst upp i sökresultatet på Bokadirekt.se och i Bokadirekt-apparna. Skapa trafik till din salong och fyll din kalender med bokningar genom att vara salongen som exponeras först för 4 miljoner potentiella besökare och kunder varje månad.

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om hur vår integrerade lösning kan förenkla din vardag. Fyll dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tack!

Vi återkommer så snart vi kan!