Förenkla arbetet i ditt företag 

Oavsett hur din verksamhet ser ut finns en mängd saker som krävs av dig från myndigheter, lagar och regelverk. Allt från personalens närvaro, bokföring till hur du hanterar dina sopor är idag reglerat och kräver att du gör rätt. 

Många lägger idag massa onödig tid på administration i sin verksamhet. Genom några enkla åtgärder kan du både minska den tiden och samtidigt få bättre kontroll på verksamheten. 

Den första viktigaste punkten är att en gång för alla sätta sig ner och gå igenom vad som faktiskt måste göras. När du första gången göra det är ett tips att ta hjälp av t.ex. en bokföringsfirma, ditt branschförbund eller en god vän som har kunskapen. 

Viktigt att tänka på

Personalliggaren

Alla verksamheter med anställd personal inom branschen Kropps- och skönhetsvård ska föra en personalliggare. I Bokadirekts boknings- och kassasystem ingår en digital personalliggare. Om du missar att logga in på morgonen säger kassan till när du ska ta betalt. Bra va!

Digital kassa med superenkelt bokföringsunderlag

Alla verksamheter med kassa måste följa kassalagen. I vår kassa ingår både skatteverkets kontrollenhet, digitala kvitton och dagsrapporter som du digitalt kan maila (via SIE-fil) direkt till den som sköter din bokföring. Eller så synkar du allt direkt till Fortnox om det passar dig bättre!

Förenkla din vardag

Integrerad Kort-/Betalterminal

Till Bokadirekts kassa kan du välja integrerad betalterminal. När den är synkad med kassan slipper du både slå beloppet både i kassan och terminalen plus att dagsavslutet är klart när dagen är över. Det blir verkligen inte enklare än så!

Löneunderlag

I Bokadirekts boknings- och kassasystem skapas ett löneunderlag när du lagt in resurser med arbetsschema. Du kan också aktivera vår Lönemodul som hjälper dig att varje månad slutföra lönen, rapportera arbetsgivardeklaration till skatteverket osv..

Alla verksamheter kräver administrativt arbete som blir mycket enklare med ett komplett och fullt integrerat bokningssystem som Bokadirekt.

Kontakta oss om du vill veta mer om hur vårt system kan förenklar din vardag!

Låter det intressant?

Vi berättar gärna om hur Bokadirekt kan förenkla din vardag och öka din omsättning. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Tack!

Vi vill gärna veta mer om din verksamhet för att kunna skräddarsy en lösning för just dig och dina behov.

1/5

Om din verksamhet

Tack!

Vi vill gärna veta mer om din verksamhet för att kunna skräddarsy en lösning för just dig och dina behov.

2/5

Vad är du intresserad av?

3/5

Om din verksamhet

Hur många personer ska vara bokningsbara?

Vad omsätter du vanligtvis per månad?

4/5

Har du ett bokningssystem idag?

purple element

Nykundsbonus!

Du som är kund hos Timma får du just nu 2000 SEK i onboardingcredits hos Bokadirekt.

Vi hjälper dig med detta under onboardingen!

purple element
Nykundsbonus!

Du som är kund hos Timma får du just nu 2000 SEK i onboardingcredits hos Bokadirekt.

Vi hjälper dig med detta under onboardingen!

5/5

Hur hittade du till Bokadirekt?

Tack!

Vi längtar efter att få presentera en lösning som vi tror passar dig samt berätta mer om hur vår integrerade produkt kan förenkla din vardag och öka din omsättning.

Vi återkommer till dig så snart vi kan!

bokadirekt logo