fbpx
Exponering på hitta.se

Exponering på hitta.se

Som kund hos Bokadirekt får du en bokningsknapp på hitta.se – en av Sveriges största sajter med över 20 miljoner sökningar i veckan. Många av sökningarna på hitta.se är just inom skönhet och hälsa, vilket gör det till en viktig trafikkälla för våra kunder.

Dina bokningstider

Dina bokningstider

Du kan enkelt skapa dina egna regler för bokning och avbokning och när vissa tjänster ska vara bokningsbara. Du bestämmer själv hur nära inpå en tid man kan boka och vad som gäller för avbokning. Dessa regler visas sedan automatiskt för dina kunder vid bokning och i det automatiska bokningsbekräftelse-mailet.

Massavbokning

Massavbokning

Nästa gång du blir sjuk kan du snabbt och enkelt avboka alla dagens bokningar. Med bara ett par klick, via SMS, kan du meddela dina kunder att du måste avboka och lägga tid på att bli frisk istället.

Fler bokningar automatiskt

Fler bokningar automatiskt

Med Bokadirekts tjänst för Automatisk uppföljning (Marketing Automation) kan du skräddarsy ett e-postmeddelande som skickas automatiskt till en kund X dagar efter bokningstillfället. Genom att använda funktionen låter du systemet automatiskt följa upp kunder och påminna dem om att det är dags att boka tid igen.

Du bestämmer själv formuleringarna och hur många dagar efter en bokning som mailet ska skickas.

Automatiskt kundregister

Automatiskt kundregister

Har du e-post och telefonnummer till alla dina kunder? Med Bokadirekt automatiseras insamlandet av kontaktuppgifter. Du bestämmer själv vilka uppgifter som ska vara obligatoriska vid bokning.

Från kundregistret är det enkelt att göra utskick via mail eller SMS – om du t.ex. har en kampanj eller om en tid plötsligt blivit ledig. Naturligtvis sparas tidigare bokningar, avbokningar eller no-shows på varje kund.

Statistik ger dig koll

Statistik ger dig koll

Du får full koll på när, hur, varifrån och hur ofta dina kunder bokar med Bokadirekts statistikverktyg. Du kan också enkelt följa om bokningarna kommer från Bokadirekt, din hemsida, Google eller ifrån något annat ställe. På så vis får du värdefull information om var du ska marknadsföra ditt företag för att få ännu fler kunder.

Resursbokning

Resursbokning

Är ni två specialister som delar en maskin eller en annan resurs? Då ska ni använda er av vår funktion för Resursbokning för att hålla reda på när maskinen/resursen är ledig och specialisterna bokningsbara.

Tvåfaktorsinloggning

Tvåfaktorsinloggning

Om du tar datasäkerhet på allvar så ska du använda dig av vår funktion får Tvåfaktorsinloggning – en andra faktor, normalt auktorisering via mobiltelefon, krävs då vid inloggning.